Finance
(6,131 ratings)

Još jednostavnije registriraj ENC uređaj skeniranjem njegovog barkoda.
Izdani račun možeš pregledati u detaljima transakcije.
Ukoliko promijeniš uređaj ili ponovo instaliraš aplikaciju ne brini, svojim Keksicama ćeš ponovo imati pristup.

KEKS Pay je zabavna aplikacija koju mogu koristiti SVI u tvojoj ekipi. Služi za brzo i sigurno slanje i primanje novca – i to bez ikakvih naknada!
Duguješ nekome za ručak? Netko tebi duguje za karte za kino? Besplatno skini KEKS Pay i olakšaj si život. Uživaj u slatkim transakcijama već danas!

Svi su dobrodošli
Iako je KEKS Pay aplikacija Erste banke, možeš je koristiti neovisno o tome u kojoj banci ti ili tvoji frendovi imate račun bez da pritom plaćaš ikakve naknade za prijenos novca.

Stvarno brzo i jednostavno
Skini i instaliraj aplikaciju u svega 2 minute, a onda šalji ili zatraži lovu od frendova. Podatke za primanje i slanje love trebaš upisati samo jednom, a od frenda nijednom. Da bi mu poslao lovu, dovoljno je da imaš njegov broj mobitela. Da, dobro si shvatio - nema više zamornog upisivanja dugačkih brojeva i šifri!

Podijeli troškove
Želiš s frendovima skupiti lovu za rođendanski poklon, ali ne želiš voditi evidenciju plaćanja i boriti se s gotovinom? KEKS Pay je pravo rješenje za tebe! Više ne moraš brinuti jesu li svi platili i vući lovu naokolo. Kreiraj chat grupu, pozovi ekipu da se sve lijepo dogovorite i jednostavno prati uplate putem mobitela.

Pozovi frenda
Lovu možeš poslati i nekome tko nema KEKS Pay. On će dobiti SMS s uputama za preuzimanje aplikacije, a potom i tvoje uplate, u samo nekoliko klikova. Baš kao što si ti već učinio, i on će upisati IBAN na koji želi primati uplate. U slučaju da ne preuzme aplikaciju u roku od 5 dana, tebi će lova biti pošteno vraćena.

Sigurnost prije svega
Što se tiče sigurnosti, tu nemaš nikakvog razloga za brigu - brojevi kartica nisu zapisani na mobitelu, sve je kriptirano i spremljeno na zaštićenim serverima do kojih nitko ne može doći (u skladu s regulativom PCI DSS), a aplikacija je zaštićena PIN-om ili biometrijom (otisak prsta i ostale opcije). Kao što vidš, Erste banka misli na sve.

See available APKs and Bundles
There's a more recent version available below!
Download

This release comes in several variants (we currently have 5). Consult our handy FAQ to see which download is right for you.

Variant
Arch
Version
DPI
252 APK
September 20, 2020
armeabi-v7a
Android 4.4+
nodpi
252 APK
September 20, 2020
arm64-v8a
Android 4.4+
nodpi
252 BUNDLEAPK bundle with base APK and 21 splits 21 SAPK bundle with base APK and 21 splits
September 20, 2020
universal
Android 4.4+
160-640dpi
252 APK
September 20, 2020
x86
Android 4.4+
nodpi
252 APK
September 20, 2020
x86_64
Android 4.4+
nodpi
All Releases
October 29, 2020
September 20, 2020
August 22, 2020
Comments