Download Glovo: Food Delivery and More APK

App: Glovo
Version: 5.271.0 (309630)
Languages: 21
Package: com.glovo
Downloads: 8
32.2 MB (33,761,234 bytes)
Min: Android 7.0 (Nougat, API 24)
Target: Android 14 (API 34)
arm64-v8a + armeabi-v7a + x86 + x86_64
nodpi
Permissions: 27Features: 8Libraries: 4
Uploaded June 12, 2024 at 8:46AM UTC by HoldTheDoor

Download APK
32.2 MB
A more recent upload may be available below!

What's new in Glovo: Food Delivery and More

Misioni i Glovo është të shpërndajë gjithçka që të duhet shpejt! Ndaj sot po e ngremë nivelin me disa përmirësime të reja.
Ja se çfarë do të gjesh në versionin tonë të fundit:
- Kemi modernizuar ekranin ku mund të gjurmosh porosinë dhe kohën e përllogaritur të shpërndarjes
Po të pëlqen aplikacioni ynë? Mos harro të lësh një recension dhe t'u tregosh të gjithëve si po të ndihmon Glovo.

About Glovo: Food Delivery and More

Glovo: Food Delivery and More 5.271.0 variants

This release may come in several variants. Consult our handy FAQ to see which download is right for you.

Variant
Arch
Version
DPI
5.271.0 APK
309630
June 12, 2024
universal
Android 7.0+
nodpi
Previous APKs for (Android 7.0+) variant

Version:5.275.0(312960) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:July 9, 2024 at 8:07AM UTC

File size:32.56 MB

Downloads:5

Version:5.274.0(312230) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:July 3, 2024 at 8:14AM UTC

File size:32.52 MB

Downloads:7

Version:5.273.0(311410) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:June 26, 2024 at 7:17AM UTC

File size:32.23 MB

Downloads:6

Version:5.272.0(310460) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:June 19, 2024 at 8:01AM UTC

File size:32.36 MB

Downloads:6

Version:5.271.0(309630) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:June 12, 2024 at 8:46AM UTC

File size:32.2 MB

Downloads:8

Version:5.270.0(308590) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:June 5, 2024 at 7:09AM UTC

File size:32.19 MB

Downloads:5

Version:5.269.1(307460) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:May 29, 2024 at 4:44PM UTC

File size:32.29 MB

Downloads:11

Version:5.269.0(307430) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:May 29, 2024 at 7:18AM UTC

File size:32.29 MB

Downloads:10

Version:5.268.0(306610) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:May 20, 2024 at 12:56PM UTC

File size:35.38 MB

Downloads:12

Version:5.267.0(305810) for Android 7.0+ (Nougat, API 24)

Uploaded:May 14, 2024 at 7:44AM UTC

File size:35.29 MB

Downloads:19

All versions
Glovo: Food Delivery and More 5.275.0

Version:5.275.0

Uploaded:July 9, 2024 at 8:07AM UTC

File size:32.56 MB

Downloads:5

Glovo: Food Delivery and More 5.274.0

Version:5.274.0

Uploaded:July 3, 2024 at 8:14AM UTC

File size:32.52 MB

Downloads:7

Glovo: Food Delivery and More 5.273.0

Version:5.273.0

Uploaded:June 26, 2024 at 7:17AM UTC

File size:32.23 MB

Downloads:6

Glovo: Food Delivery and More 5.272.0

Version:5.272.0

Uploaded:June 19, 2024 at 8:01AM UTC

File size:32.36 MB

Downloads:6

Glovo: Food Delivery and More 5.271.0

Version:5.271.0

Uploaded:June 12, 2024 at 8:46AM UTC

File size:32.2 MB

Downloads:8

Glovo: Food Delivery and More 5.270.0

Version:5.270.0

Uploaded:June 5, 2024 at 7:09AM UTC

File size:32.19 MB

Downloads:5

Glovo: Food Delivery and More 5.269.1

Version:5.269.1

Uploaded:May 29, 2024 at 4:44PM UTC

File size:32.29 MB

Downloads:11

Glovo: Food Delivery and More 5.269.0

Version:5.269.0

Uploaded:May 29, 2024 at 7:18AM UTC

File size:32.29 MB

Downloads:10

Glovo: Food Delivery and More 5.268.0

Version:5.268.0

Uploaded:May 20, 2024 at 12:56PM UTC

File size:35.38 MB

Downloads:12

Glovo: Food Delivery and More 5.267.0

Version:5.267.0

Uploaded:May 14, 2024 at 7:44AM UTC

File size:35.29 MB

Downloads:19

Comments