Entertainment
(2,471 ratings)

Hei! Tässä uusimman ohjelmistoversion päivitykset:

- lisätty mahdollisuus järjestää elokuvat IMDb-arvostelun mukaan.
- kieli- /tekstitysasetuksista pääsee pois painamalla tyhjää kohtaa.
- trailereiden katselun aikana ehdotettiin kirjautumista sisään, jos olit kirjautuneena ulos.
- virheenkorjauksia.

Kiitos kun käytät Telia TV:tä :)

Olitpa sitten kovan luokan penkkiurheilija, sarjojen suurkuluttaja tai mitä tahansa siltä väliltä, on Telia TV ainoa tarvitsemasi TV-palvelu.

Voit katsoa sovelluksella suoria lähetyksiä, ohjelmakirjastojen sisältöjä sekä itse tallentamiasi suosikkejasi. Lisäksi voit vuokrata elokuvia tietokoneella, tableteilla ja älypuhelimilla. Sinä päätät mitä, milloin ja millä laitteella katsot. Luot tunnukset ja tilaat juuri sinulle sopivimmat sisällöt kirjautumalla telia.fi-sivulle.

Tätä kaikkea on Telia TV:

- Tallennuspalvelu: älä missaa enää jaksoakaan lempparisarjastasi – tilaamalla Tallennuspalvelun tallennat ja katsot kotimaisten peruskanavien ohjelmia vaikka ruuhkabussissa.

- Kanavapaketit: valikoimastamme löydät vaihtoehtoja vaativampaankin viihteennälkään. Valittavissasi on urheilua, lastenohjelmia, sarjoja, elokuvia, dokumentteja… you name it!

- Kirjastot: voit katsoa ohjelmia milloin vain, oman aikataulusi mukaan. Suurin osa kanavapaketeistamme sisältää ohjelmakirjastoja, joista löydät satoja loistavia elokuvia ja sarjoja – sekä aikaisempia että uusia tuotantokausia.

- Liiga: katso vaikka vain oman joukkueesi pelit tai tilaa kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Voit vihdoin ostaa Liigaa myös vaikka yksi peli kerrallaan.

- Videovuokraamo: löydät joka viikko uutuusleffoja aina Hollywoodin blockbustereista eurooppalaisiin indie-tuotantoihin. Leffojen vuokra-aika on 48 tuntia.

Download

This release may come in several variants. Consult our handy FAQ to see which download is right for you.

Variant
Arch
Version
DPI
4.43.4 APK
29570
June 8, 2021
universal
Android 5.0+
nodpi
All Releases
December 19, 2020
March 17, 2020
February 29, 2020
February 10, 2020
February 27, 2019
January 31, 2019
January 11, 2019
September 19, 2018
Comments