Met de iTV app van KPN kijk je je favoriete films en programma’s op je Android TV apparaat. De iTV app biedt de volgende mogelijkheden:

- Laat je inspireren op de vernieuwde startpagina
- Kijk live tv en begin gemist
- Via de gids kijk je tot 7 dagen terug
- Plan, bekijk of beheer je opnames*
- Alle sportprogramma's in één overzicht op de Sportpagina
- Toegang tot de films en series uit On Demand

* Alleen in combinatie met het Opname-pakket

Hoe werkt de Android TV app?
Met de Android TV app van KPN kijk je je favoriete programma's, films en series gewoon op je eigen smart tv. Klanten met Interactieve TV van KPN kunnen de KPN Android TV app gratis downloaden. Je kunt de Smart TV app installeren op meerdere tv’s of Android TV toestellen, maar je kunt slechts op één apparaat tegelijkertijd kijken.

De Android TV app is alleen binnenshuis te gebruiken.

Voor een uitgebreide uitleg over de Android TV app zie www.kpn.com/smarttv.

Voorwaarden
Deze App is een Aanvullende Dienst in de zin van de tussen u en KPN toepasselijke Algemene Voorwaarden voor Elektronische Communicatiediensten.
KPN behoudt zich het recht voor om de dienst te blokkeren bij een excessief aantal gebruikte apparaten met de Interactieve TV app. KPN houdt in dit kader bij op hoeveel apparaten met uw iTV abonnement wordt ingelogd op de app.

From version KPN Interactieve TV voor Android TV 0.1.2:

Geniet nu van televisie van KPN, direct vanaf je Android televisie of dongle. Na het begin met applicaties op Samsung en LG, is het vanaf heden ook mogelijk om dit met Android TV te doen. Kijk je favoriete programma’s terug, of als ze live op televisie zijn. Zin in sport, een leuke film of toffe serie? Alles is mogelijk in onze eerste versie van de KPN iTV app voor Android TV

All versions