Shopping
(19,333 ratings)

Is mijn pakketje er vandaag? Welke brieven komen eraan? Gaat het over je pakketten en post, dan zie je het direct in de PostNL-app! Bezorgtijd kiezen, PostNL-punt zoeken: je hebt alles zelf in de hand. Check welke handige functies de PostNL-app nog meer voor je heeft.

Heb je iets besteld of verstuurd? Je volgt het met de app. Als je notificaties aanzet, weet je het direct als er iets verandert.

De app helpt je ook om pakketjes en brieven te versturen. Je maakt makkelijk een verzendlabel en laat dat printen bij het PostNL-punt. Geen postzegel in huis? Maak die zelf en schrijf op je brief.

Kaartjes versturen met je eigen foto's kan. Kies een foto, maak je kaart en schrijf iets leuks. Verstuur direct of plan het in!

Voortaan geen losse briefjes meer in je portemonnee: pakket verstuurd? Laat je QR-code in de app scannen, het verzendbewijs krijg je per mail.

Met Mijn Post zie je 's ochtends al welke post je in je brievenbus kunt verwachten. Aanmelden kan eenvoudig in de app.

Download de app en laat ons weten wat je ervan vindt.

From version PostNL 6.33.0:

Schud je telefoon, tik op het busje... en laat je verrassen door deze versie. Succes en doe je best!

Een serieuze zaak was een vervelende bug bij de fotokaart met Android 11. Je kon geen foto maken, alleen kiezen uit de gallery. Bug opgelost! Dank voor het melden.

Kom je ook 'n bug tegen? We zijn blij als je het laat weten. Dat kan bij 'Service', dan 'Je mening'.

Variant
Arch
Version
DPI
All versions
December 2, 2020
November 25, 2020
November 23, 2020
November 9, 2020
October 24, 2020
October 8, 2020
October 5, 2020
September 18, 2020
September 9, 2020
September 1, 2020